akce 6.6.

Milí rodiče,

v neděli 6. 6. se uskuteční velká odpolední akce pro všechny skautky, vlčata, světlušky i benjamínky, následovat bude setkání s rodiči. Po dlouhé době se sejde celý oddíl, na což se moc těšíme!

Akce začíná neděli 6. 6. v 13:00 u klubovny (tam, kde se děti vždy schází na schůzku) a ukončena bude v 17:00 tamtéž. Na sebe si děti vezmou sportovní oblečení a obuv se skautským šátkem (připravte je i na deštivou variantu, kterou prozatím dle předpovědi očekáváme), dále s sebou: špekáček a chleba (nebo cokoli jiného na opečení na ohni), pití, svačina, KPZ, nožík, uzlovačka, respirátor. Akce se uskuteční za každého počasí.

Hned po akci (tedy v 17:00) bude navazovat setkání s rodiči u ohně, kam jste všichni srdečně zváni. Setkání bude zejména informativní (tábor, příští rok apod.), bude prostor zeptat se nás na cokoli, co vás zajímá, případně se seznámit s vedoucími. S rodiči benjamínků budeme řešit účast benjamínků na táboře, ty tedy zvlášť prosíme o účast. S sebou si můžete vzít něco na opečení na ohni. Pro děti, které se po odpoledním programu nedopraví samy domů, bude zajištěno hlídání. Prosíme, neberte s sebou psy. Jestliže bude v době plánovaného setkání s rodiči pršet (lít jako z konve), toto setkání se zruší a přesune na termín závěrečného ohně (neboť nejsme schopni zajistit podmínky pro vnitřní setkání dle současných opatření).

Dle současných opatření je nutné, aby každý z účastníků (rodiče i děti) buďto absolvoval max. 72 hodin před akcí test na covid, nebo byl naočkován, nebo prodělal covid v posledních 180 dnech. S sebou mějte rovněž respirátor pro případ, že by rozestupy mezi osobami činily méně než 2 metry. Toto kontrolovat nebudeme, pouze si u vstupu do klubovny zaevidujeme přítomnost zúčastněných (proto prosíme o zodpovědný přístup).

Děkujeme a těšíme se na vás!

Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *